06-28971933 jeroen@tripl.nl
Selecteer een pagina
Jeroen Vermeer

Jeroen Vermeer

Organisatie ontwikkelaar

Ik help leiders en ondernemers zich bewust(er) te worden van de impact die hun leiderschap en de aanwezige organisatiestructuur hebben op het functioneren van hun organisatie en help ze indien gewenst daarin verandering te brengen.

Geboren in een gezin van een leraar klassieke talen en een verpleegster, heb ik in een schijnbaar tegengestelde richting het nest verlaten om aan de TU Delft werktuigbouwkundig ingenieur te worden. Via een loopbaan in de logistieke dienstverlening en scheepvaart, en na mede-eigenaar geweest te zijn van bedrijven in beide sectoren, ben ik langzaam maar zeker weer thuis gekomen. Ik heb mijn passie gevonden in het verzorgen van leer- en transformatieprocessen in organisaties en doe dit met een sterk systemische focus.

Om mijn transformatie tot organisatieontwikkelaar te ondersteunen, heb ik een bachelor opleiding¬† Psychosynthese gevolgd. De afgelopen jaren heb ik mij tevens diep ingegraven in de wereld van zelforganisatie en -sturing, en ben als gevolg daarvan Holacracy¬ģ Coach geworden. Omdat mijn interesse verder gaat dan zelforganisatie alleen en ik gefascineerd ben geraakt door het systemisch naar de wereld kijken, heb ik mijzelf ook laten opleiden in het systemisch kijken naar organisaties, middels de methode van organisatieopstellingen.

Ik ben mede-oprichter van Fraendi, een een groep consulting professionals, denkers, onderwijzers, doeners en optimisten die zich middels leiderschaps- en organisatieontwikkeling inzetten voor het ontsluiten van potentieel in mensen, teams, en organisaties.

Meer informatie over mijn levenswandel vind je op mijn LinkedIn profiel.